Názory a texty vikáře ČCE v Benešově.

Opiová panenka

15. 7. 2015 9:57
Rubrika: Nezařazené

Vůdce IVČRN si o sobě myslí, že jako biolog či ekolog má větší hloubku poznání v sociálních a religionistických problémech než lidé vzdělaní ve svém oboru. Tak jsem se rozhodl se neerudovaně vyjádřit o entomologické otázce vztažené na naše sociokulturní prostředí.

Kladu tedy otázku je motýl Emanuel džihádista? A maková panenka černá vdova?

Že vás to nikdy nenapadlo? No to jste museli být určitě slepí, vždyť každý člověk v hospodě by to na něm poznal. Už to jméno Emanuel- je sice židovského původu a má znamenat Bůh je s námi, ale my všichni amatérští lepidopterologové (znalci motýlů) přeci víme, že to je jen dočasná hra a že se doopravdy jmenuje Imanuláh a že pod svým kloboukem schovává turban.

Ještě stále to nechápete? No tak se pořádně podívejte, ten úlisný a úslužný výraz v jeho očích. Oblek, na který si vydělal prodejem ropy a teď se rozhodl množit v naší české bílé a monolitní krajině, kde kdokoliv cizí nemá své místo. Musím vás varovat, je třeba ho zastavit, dokud se zde nerozmnoží - protože samičky kladou až NĚKOLIK TISÍC vajíček!! Zabraňme tomu, dokud můžeme. Než tento Imanuláh zaplaví střední Evropu a naše děti budou muset chodit do lučních mešit a pít jen kapky rosy.

No jestli jsem vás ještě nepřesvědčil, tak pohleďte na jeho partnerku - Makovou panenku. Ale když odhalíme její pravou tvář, tak zjistíme, že to je OPIOVÁ panenka.

 

Zdá se v pořádku? Vypadá mile? Jste na omylu. Odhalím vám její pravý původ.

On si ji totiž motýl Imanuláh koupil za pár ropných vrtů od Opiové hlavice. Pohleďte, mám zde ilustraci jako důkaz:

A teď ubohou panenku nutí do svého muslimáckého náboženství. Pozor na něj. Už se dostali i do českých pohádek.

 Co však určitě nevíte, opiová panenka se musela podřídit svému muži a je donucena nosit Nikáb. Pod svými černými šatičkami má určitě kostky semtexu, který si koupila od českých sluníčkářů a pravdoláskařů, kteří touží po zničení názorové jednoty a chtějí rozpustit naši krásnou českou zemi v přívalu imigrantů. Opět na to mám důkazní materiál, získal jsem ho od bývalých muslimáků, kteří nám všem otevírají oči, ať už konečně můžeme poznat pravou povahu Imanuláha a Opiové panenky:

Už jsou zde, už zde kladou vajíčka. Pojďme demonstrace a založme nějaké hnutí, třeba MvČRN: Motýly v České republice nechceme.

Toť vše od zcela vzdělaně o motýlech pohádkových postavách.

 

Zobrazeno 2897×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio